В най-актуалния си пост, публикуван преди часове във фейсбук, лидерът на

...
В най-актуалния си пост, публикуван преди часове във фейсбук, лидерът на
Коментари Харесай

Конспиративна теория: Костя разкрил дяволски план за подкопаване биологичните сили на народа

В най-актуалния си пост, оповестен преди часове във фейсбук, водачът на партия " Възраждане "  Костадин Костадинов написа за проект, който цели " да се подкопаят биологичните сили на народа ".

Ето и какво гласи буквално той:

" Има доста способи да се подкопаят биологичните сили на народа. Със средствата на пропагандата, изключително посредством преса, радио, кино, листовки, къси брошури, отчети и така нататък, на популацията би трябвало непрекъснато да се внушава мисълта, че е нездравословно да имат доста деца. Да се акцентира какъв брой доста средства коства развъждането на деца и какво може да се купи с тези средства.

Да се приказва какъв брой е рисково за здравето на дамата раждането на деца и така нататък Едновременно с това би трябвало да се организира необятна агитация на противозачатъчните средства.

Трябва да се подтикват абортите.

На последващо място народът би трябвало да се раздели. Жителите на столицата не би трябвало да се считат за един народ с тези от другите градове, жителите на градовете пък би трябвало да презират жителите на селата. Да им се внуши, че те са друго качество.

Само и само посредством системно използване на тези и всички останали ограничения (изселване, затваряне в концлагери и физическо унищожаване на най-непримиримите) ще можем да сломим... и да ги разбием като народ. ”

Край на цитата! Нарочно не написах името на народа, тъй като желая да ви запитвам две неща:

1. Може ли да предположите за кой народ става дума в този демонски проект?

2. Кой е създателят на проекта?

Ще прочета деликатно всички отговори и на далите отговор правилно ще изпратя подарък – един учебник по Родинознание.

За всички останали тази вечер ще направя особено видео, в което ще ви опиша в детайли освен за този проект, само че и за всичко останало, което не знаем за някои исторически събития.

А който не знае историята, нормално я повтаря… ". 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР